TRUFES

11 12 2009

INGREDIENTS:
-500g de nata líquida
-650g de xocolata fosa
-50g de brandy

ELABORACIÓ:
Posa en un got la nata líquida. Afegir la xocolata fosa, afegir brandy.
Retira la pasta preparada del got i posa-la en bol .
Introdueix en el congelador i quan estigui solidificada, fes boletes amb l’ajuda de 2 culleretes i posa-li fideus de xocolata.

RAUL MONTERO LOZANO

Anuncis

Accions

Information

One response

29 12 2009
Martina

Es ta molt ben dit aixo de 500g, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s




%d bloggers like this: