SOUFFLÉ DE CIRERES

11 12 2009

INGREDIENTS:
600 g de patates
100 g de crema de llet
5 cullerades de sucre
3 clares d’ou
3 cullerades de farina de galeta
600 g de cireres
3cullerades de avellanes picades
mantega
2 cullerades de maicena

ELABORACIÓ:
Bullir les patates en aigua amb una mica de sal. Colar-les i fer-les puré. Afegir 3 cullerades de sucre, una mica de canyella i 50 g de crema de llet. Batre les clares a punt de neu, amb una mica de sal,i afegir-les al puré. Rentar i desacordar les prunes. Untar un motlle de forn i de taula amb sagí i espolvorejar-lo amb farina de galeta. Posar la meitat de la massa de patates, acomodar damunt les prunes i espolvorejar-les amb sucre. Cobrir amb les avellanes picades i banyar amb la resta de la crema de llet. Acabar d’omplir el motlle amb la massa de patata i distribuir damunt trossets de sagí. Cuinar a forn calent durant 30 a 40 min. Servir les postres recent tret del forn, espolvorejar-lo amb gelat de crema de vainilla o amb una salsa de prunes liquades i espessida amb maicena.

BON PROFIT!!!
CLAUDIA

Advertisements

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: