PASTA DE CRÊPES

11 12 2009

PER A 4 PERSONES
INGREDIENTS:
-125 g de farina.
-25 g de sucre.
-2 ous.
-25 g de mantega.
-1/4 de litre de llet.

COM ES FA:
Poseu la farina en un bol, en forma de cercle, i, en el centre, els ous sencers, sucre i un pessic de sal. Aneu-hi tirant la llet a poc a poc, tot remenant amb un batedor. Deixeu-ho reposar 1 hora o més. En anar a formar les crêpes, s’hi afegeix la mantega fosa.

MANERA DE FORMAR-LES:Unteu lleugerament amb margarina o mantega una paella petita, i un cop calenta, s’hi tiren dues cullerades de la pasta preparada; quant tingui consistència s’ha de tombar i coure de l’altre costat. S’hi van tirant cullerades, repetint això mateix fins que s’acabi la pasta líquida.

Roger Robles

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: