FIDEUS AMB GAMBES I XAMPINYONS

11 12 2009

INGREDIENTS:
–250 g de fideus cabell d’àngel
–1 pot de xampinyons en conserva
–1 plat fons de gambes pelades petites
–1 ceba
–1 l de caldo de peix
–1 all o una guindilla
— oli de girasol

ELABORACIÓ:
Posem a escalfar el litre de caldo de peix.
En una paella posem l’all o guindilla amb una mica d’oli, només perquè l’oli agafi gust, després el traiem.
Mentrestant escalfem en un cassó una mà d’oli de girasol per rossejar els fideus. Això ho fem amb l’oli molt calent i traiem els fideus de seguida (ho haureu de fer en varies tongades perquè no hi caben els 250gr de fideus al cassó). Per tal de que tregui l’oli sobrant els posem/guardem en un plat fons tapat amb 2 capes de paper absorvent.
Un cop traiem l’all o la guindilla de la paella hi afegim la ceba tallada a trossets i que es vagi fent. Quan la ceba estigui rosseta hi afegim els xampinyons i quan els xampinyons estiguin fets hi posem tots els fideus. Mirem que quedin repartits per tota la paella. Posem el litre de caldo i pugem al foc a tope. A partir d’aleshores calculem uns 10 minuts i ja estarà. Bé, estarà quan no hi quedi caldo a la paella. Si voleu, quan ja estigui podeu posar la paella al forn uns minuts perquè els fideus quedin una mica més drets.

A banda, feu una maionesa amb all o sense (segons us agradi) i ja podeu servir.

Marina!!

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: