AMANIDA

11 12 2009

INGREDIENTS:
-50 grs d’enciam.
-50grs d’escarola.
-10grs de rúcula.
-2 tomáquets.
-Mig pebrot.
-Una llauna d’escarxofes.
-4 Espàrrecs.
-30 d’olives”manzanilla”
-Una llauna petita de blat de moro.
-5grs de nous.
-Sal.
-Oli.
-Vinagre.

ELABORACIÓ:
Netejar amb aigua l’enciam, l’escarola, la rúcula, els tomàquets i el pebrot. Després es talla, i a continuació li fiquem sal. Li posem una mica de vinagre. Afegim: Les escarxofes, els espàrrecs,l es olives, el blat de moro, els pinyons i les nous. Per acabar,molt d’oli i remenar.

Victor

Advertisements

Accions

Information

2 responses

16 12 2009
ALEX

Deu estar molt bona!!!!!!!!!!!!

16 12 2009
irene del valle garrido samblas

Victor sempre per la nit em faig una amanida i just com la teva hi si que esta molt bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: