PA DE PESSIC

12 11 2009

INGREDIENTS:
– 4 ous
– 175g de farina
– 175g de sucre
– Una cullerada de llevat (Royal)
– mantega i farina

PREPARACIÓ:
1. Es baten els rovells amb sucre fins que la barreja queda escumosa.
Es munten les clares a punt de neu amb un pessic de sal i s’afegeixen a la pasta.
Després s’hi posa farina i el llevat barrejat
2. Abans de posar la barreja al motlle cal que aquest s’hi untat amb mantega i espolsat amb farina
3. Es cou a mig forn i per últim… BON PROFIT!!!!!!!!!

Adrià

Anuncis

Accions

Information

4 responses

12 11 2009
Pilar

Amb lo que m’agraden els dolços, segur que ho provo.

16 11 2009
irene del valle garrido samblas

jo si

6 12 2009
alba moreno

Me perdut algu noies ? ? ? ? Per cert Adriá quina bona pinta. Tinc unes ganes de poder fero.NYAM.

16 12 2009
irene del valle garrido samblas

Si Alba molt NYAM NYAM i no las probada mmmmmmm adeu!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: