AMANIDA DE PINYA

12 11 2009

Ingredients:
– 1 pinya
– 1 enciam
– 1 pastanaga
– oli d’oliva
– vinagre
– sal

Elaboració:
Rentar l’enciam treure-li les fulles. Quan tinguem les fulles d’enciam,tallem a
quadradets la pinya. Ho fiquem dins d’un bol i fiquem la sal, l’oli d’oliva i el
vinagre(molt poquet).Finalment, tallem la pastanaga i la fiquem al bol. I ja tenim l’amanida de pinya.

Edgar Pérez Galvàn

Anuncis

Accions

Information

2 responses

12 11 2009
Pilar

Una amanida fàcil i saludable. Gràcies Edgar.

6 12 2009
alba moreno

que bona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: